ECHIPELE U8 - U10 aprilie 2016

ECHIPELE  U8  - U10 aprilie 2016

joi, 31 mai 2018

CUPA COPILULUI. 1-2 iunie 2018

Dupa senzationalul turneu de la Dunkerque, unde componentii echipei U8 au obtinut Locul I, incheind neinvinsi un turneu de 12 meciuri (vom reveni cu lux de amanunte) , iata ca maine incepe CUPA COPILULUI in organizarea CSS TRIUMF BUCURESTI si a ASOCIATIEI PRO-HOCKEY TRIUMF. Un parteneriat  intre clubul sportiv si asociatia parintilor micutilor hocheisti legitimati la CSS TRIUMF, parteneriat care asigura logistica unei competitii de anvergura. 20 de echipe din 5 orase, peste 300 de mici hocheisti. Totul proiectat minutios, in stransa concordanta cu standardele de securitate ale unei competitii de mare performanta: pompieri, ambulante cu medici, paza si protectie, supravegherea Politiei Locale, masa asigurata pentru sportivi si staff-uri, trofee personalizate, diplome, postere,  bratari de securitate si acces perimetral (prima oara in Romania !!), relatia cu presa, marketing, vestiare temporare. Peste 10  sponsori si-au adus contributia la succesul acestui eveniment. Peste 25 de parinti voluntari asigura realizarea tuturor aspectelor necesare bunei-desfasurari a competitiei. Sa povestim cate ore de munca? Nu are sens. Totul este o placere. Este un vis si un privilegiu sa lucrezi pentu niste copii care isi doresc cu disperare sa faca sport de performanta si parcurg uneori 80km/zi pentru acest "viciu". Distanta medie pe care o parcurg acesti copii pentru un antrenament este de 60km (30km/sens), dar exista cazuri de familii care parcurg 70-80km, locuind in sudul extrem a judetului Ilfov, iar Otopeni..este in nord.
Cupa Copilului la hochei pe gheata arata ca acest sport olimpic exista si performeaza intr-o regiune care are un singur patinoar. Acest sport concentreaza o pleiada de mici hocheisti incredibil de talentati, care au invins pe plan national si international cam tot ce au intalnit in cale. O pleiada de mici valori care, gestionati cu intelepciune de antrenorii lor si sustinuti de Federatia Romana de Hochei pe Gheata, pot aduce iarasi Romania la Olimpiada. Pentru ca, desi au varsta sub 10 ani, exista copii care au deja 4-5 sezoane de hochei pe gheata, sezoane in care au strans chiar si 150 de meciuri oficiale. Sa mai adaugam ca pentru fiecare meci oficial se sustin cam 6-7 antrenamente? Cam despre asta este vorba. Despre arta de a controla pucul atunci cand stai pe o lama subtire de otel, de numai  0,4cm. Maine si poimaine, in minunatul Patinoar Telekom Arena va invitam sa petreceti cateva ore alaturi de copii nostri si de copiii dumneavoastra. Cateva ore de joc, joaca si voie buna care sa demonstreze ca niciun copil nu este prea mic pentru sportul de performanta. La aceste eveniment si-au anuntat prezenta echipele Halep, Dedeman, Tigers Braila, Dunarea Galati, Pinguinii din Sfantu Gheorghe, alianta Olimpia Ploiesti- Viitorul Bucuresti , Telekom si Steaua Rangers.. Gazdele, Triumf Bucuresti,  aliniaza trei echipe,. La multi ani tuturor copiilor de ziua lor !!!
Multumim sponsorilor ALPHEGA - FARMEXPERT, UNLIMITED COMMUNICATIONS, TYMBARK, DR. OETKER, DR, OETKER PROFESSIONALS, MACROMEX, KASPER SPEDITIONS, IRISH GREEN, . MULTUMIM de asemenea  FUNDATIEI  ION TIRIAC,  MTS si FRHG. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu