ECHIPELE U8 - U10 aprilie 2016

ECHIPELE  U8  - U10 aprilie 2016

sâmbătă, 1 iunie 2013

VICTORII SUPERBE SI INFRANGERI UNICE, DIN CARE SE NASC VICTORII

Azi, 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului, patinoarul Flamaropol a gazduit (in organizarea Asociatiei Municipale de Hockey pe Bucuresti) o superba competitie de Hockey pe Role, ocazie cu care s-asi lansat Federatia de Hockey pe Role. La startul competitie au participat Triumf, Ice Magic Buzau, Gladiators Galati si Steaua Rangers.Adica 3 din primele 9 trupe de copii ale Romaniei. Competitia a avut doua etape, una destinata copiilor (teoretic) sub 10 ani (dar Steaua a "scapat" si cativa cu varsta peste 10 ani). Ca regulamentul , vorbea de +/- 10 ani, ca siteul spune 10 ani ( nu mai are importanta) ideea e ca pustii de nici 7 ani ai  Triumfului, adica Andrei Iorga ( gol si pasa de gol), Simon Petru, Octavian Bezdadza (1 gol), Alex Mihalache, Andrei David si Robert Dobrescu (3 goluri) au aratat o determinare si o tehnica deosebita, izbutind sa marcheze 4 goluri in poarta Stelei. O echipa Steaua formata 90% din copii mai mari de 8 ani . Triumful are viitor de aur.Si probabil si Nationala Romaniei.
In competitia "13 ani" povestea a fost demna de filmele SF. Dupa 7-0 cu Gladiatorii din Galati si 10-1 cu Buzaul, (in timp ce Steaua a terminat 4-2 cu Buzaul si 7-5 cu Galati), trupa Triumfului parea in zi victorioasa. Si pana in repriza a II-a a finalei cu Steaua chiar confirma asteptarile. Era 4-2 la pauza. Dar, finalul a fost al stelistilor, care au marcat de 4 ori in repriza secunda, in timp ce Triumful a marcat numai un gol. Ultimul minut a fost de cosmar. La scorul de 5-5 , in  minutul 14 si10sec  Triumful rateaza o lovitura de penalty, iar in 14'59"  Steaua marcheaza golul victoriei .... O infrangere cat o victorie. Pentru ca asemenea meci va ramane in memorie.Nu e problema infrangerea in sine.E dureroasa cand o primesti in ultima secunda... Dar sa nu uitam ca hockeyul pe gheata e de alta factura decat cel pe role, ii asteptam deci pe colegii de la Steaua pe gheata. Si ca sa aratam valoarea turneului sa amintim ca Galatiul a ocupat locul IV national,  iar Steaua U12


a jucat la nivel de Superliga si se situeaza pe  locul V national. Important e ca peste 2 saptamani se pare ca U 10 se vor revedea la Buzau, din nou pe role. Let's role ...... Draginii nostri bucuresteni si romanai, luati copiii de mana si veniti la sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu